Fakültemiz Kütüphanesi ve Okuma-Toplantı Salonu Törenle Açıldı

Boydak Holding tarafından Fakültemizde yeniden düzenlenerek tefriş edilen “Osman Konuk İ.İ.B.F. Kütüphanesi” ve “Mustafa Budak Okuma ve Toplantı Salonu” törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Kayseri Valisi Mevlüt BİLİCİ ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR’un yanı sıra çok sayıda protokol mensubu, Boydak Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Hacı BOYDAK, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa BOYDAK ve Şükrü BOYDAK ile davetliler katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı BOYDAK’ın açılış konuşmalarının ardından, Vali Mevlüt BİLİCİ ve Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Boydak Holding temsilcilerine üniversite adına plaket takdim etti.

Kütüphane ve Okuma-Toplantı Salonunun açılış kurdelesi Vali Mevlüt BİLİCİ, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM ve Hayırseverlerimiz Hacı BOYDAK, Mustafa BOYDAK ve Şükrü BOYDAK tarafından kesildi.

Açılış töreni, düzenlenen kokteylin ardından son buldu.