Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Açılış Dersi ve Kokteyli

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nün açılışı vesilesiyle TODAİE Genel Müdürü Prof. Dr. Eyyup G. İSBİR tarafından verilen “Kamu Yönetiminde Yeni Gelişmeler ve Değişim Yönetimi” konulu açılış dersi ve kokteyl 23.12.2011 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonu ve Lobisinde gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmalarını sırasıyla Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haluk ALKAN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR ve Kayseri Valisi Mevlüt BİLİCİ yapmışlardır. Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının müzik dinletisinin de yer aldığı açılışa Kaymakam ve Belediye Başkanlarının yanı sıra il protokolünden pek çok katılımcı, üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve basın mensupları da yoğun ilgi gösterdiler.