Ulusal Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi 2010

ERÜ Genç Girişimciler Kulübü tarafından 4.sü düzenlenen “Ulusal Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi” 24-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğin açılışına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Mehmet ÖZHASEKİ, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR ve ERÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem ERDEM’in yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

ERÜ öğrencileriyle birlikte diğer üniversitelerden öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirilen zirvenin ilk gününde Eray BECEREN, Nazan YELKİKALAN ve Aynur BEKTAŞ, ikinci gününde ise Nihat İPEKÇİ , Selim ÇAVUŞ , Erdem GENÇ , Fatih DEMİR , Ömer EKİNCİ , Tuluhan TEKELİOĞLU  ve Enis TALAS deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. Zirve, Tuluhan TEKELİOĞLU’nun kitaplarını imzalamasıyla son buldu.