ERCİYES'İN ZİRVESİ 2

İşletme Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen "Erciyes'in Zirvesi 2" isimli liderlik ve girişimcilik konulu bilgi şenliği 18-20 Aralık 2008 tarihleri arasında yapıldı.

İş adamlarının Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen öğrencilerle deneyimlerini paylaştığı zirveye  Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu, Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya, Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal TEKDEN, kişisel gelişim uzmanları Celalettin KANDEMİR, Erdem KARAGÖZ, reklam dünyasının önemli isimlerinden Kerim BOYSAN, Nuri KOÇAK, Yasam Danışmanı, Sosyal Antropolog Suat TURGUT, Sosyolog Osman ARSLAN, Kazım Karabekir'in Kızı Timsal KARABEKİR konuşmacı olarak katıldı.