"daha iyisiNE"

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki mevcut eğitim sistemini sorgulamak ve eğitim sistemini iş hayatıyla daha uyumlu hale getirebilmek amacıyla oluşturulan "daha iyisiNe" projesinin önemli adımlarından birisi 16.05.2009 Cumartesi günü fakültemizde gerçekleştirildi.

Etkinliğe akademisyenler, iş adamları, mezunlar ve öğrenciler katıldı. Anket yoluyla toplanan bilgiler fakültemizin İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinde verilen eğitim hakkındaki düşüncelerin sorgulanması amacıyla kullanıldı.

Etkinliğin 9:00'da başlayan kısmında oluşturulan çalışma grupları ile mevcut sorunlar ve bunlara ilişkin muhtemel çözüm önerileri tartışıldı. Öğleden sonra fakültemizin konferans salonunda tüm çalışma grupları ile çeşitli kesimlerden davetlilerin katıldığı genel bir değerlendirme yapıldı.