EMEKLİ OLAN ÖĞRETİM ÜYELERİMİ İÇİN VEDA TÖRENİ ve AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

9 Şubat 2017, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu

Yaş haddinden emekliye ayrılan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ ve Prof. Dr. Rıfat YILDIZ'a veda töreni İİBF Konferans Salonu'nda yapıldı.

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ ve Prof. Dr. Rıfat YILDIZ için "Veda Töreni" Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muhammed GÜVEN, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat DOĞAN, Dekan V. Sayın Prof. Dr. Şaban UZAY, fakültemiz öğretim üyeleri ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımlarıyla 9 Şubat 2017 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Emekli olan öğretim üyelerimizin hayatlarını anlatan sinevizyon gösterisinin ardından Dekan V. Prof. Dr. Şaban UZAY, Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed GÜVEN, emekli olan öğretim üyemiz ve eski Dekan V. Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ ile emekli olan öğretim üyemiz ve eski İktisat Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Rıfat YILDIZ'ın konuşmalarını takiben toplu fotoğraf çekimi ile veda törenimiz sona erdi.

Veda törenini ardından Fakültemiz Mustafa Budak Okuma Salonu'nda 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi akademik kurul toplantısı öğretim üyeleri ve elemanlarımızın katılımlarıyla yemekli olarak yapılmıştır.

Katılımcılar emekli olan öğretim üyelerimizin hayatlarını anlatan sinevizyon gösterisini izliyor.

Dekan V. Prof. Dr. Şaban UZAY konuşma yapıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed GÜVEN konuşma yapıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed GÜVEN emekli olan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ ve Prof. Dr. Rıfat YILDIZ'a çiçek takdim etti.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Murat DOĞAN emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ'a plaket takdim etti.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Murat DOĞAN emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Rıfat YILDIZ'a plaket takdim etti.

Dekan V. Prof. Dr. Şaban UZAY emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ'a çiçek takdim etti.

Dekan V. Prof. Dr. Şaban UZAY emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Rıfat YILDIZ'a çiçek takdim etti.

Emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ konuşma yaptı.

Emekli olan öğretim üyemiz Prof. Dr. Rıfat YILDIZ konuşma yaptı.

Toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Katılımcılar Lobi'de sohbet ediyor.

Dekan V. Prof. Dr. Şaban UZAY Mustafa Budak Okuma Salonu'nda yapılan akademik kurul toplantısında öğretim üyeleri ve elemanlarına hitap ediyor.

Öğretim üyelerimiz Mustafa Budak Okuma Salonu'nda akademik kurul toplantısını takip edip yemek yediler.