MAZERET SINAVI BAŞVURULARI

Fakültemiz 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Vize Sınavlarından itibaren mazeret sınavı başvuruları online yapılacaktır. Fakültemiz öğrencileri sistem üzerinden önce mazeret raporu bilgilerini girecek, ardından mazeret sınavına başvurdukları sınavları seçecekler ve başvuru formunun çıktısını alıp Dekanlık'a raporları ile birlikte teslim edeceklerdir. Ayrıca sistem üzerinden süreç ile ilgili durum takibi de yapılabilecek, kabul ve red olan sınav başvuruları görülebilecektir. Mazeret başvuruları ile iligili yaşanabilecek sorunlar için lütfen ERÜ İİBF Dekanlık personeli Tuba KAYA ile iletişime geçiniz.

Not: Fakültemiz öğrencileri sisteme öğrenci numaraları ve TC Kimlik numaraları ile giriş yapabilir. Giriş yaptıktan sonra profil bilgilerinizi güncellemeyi unutmayınız. Giriş yaptıktan sonra Nasıl Kullanılır başlığı altından sistemin işleyişi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

MAZERET BAŞVURU SİSTEMİ