Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ Fakültemizi Ziyaret Etti

Fakültemiz Konferans Salonu'nda ERÜ Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen "Yeni Anayasa Sempozyumu" başlıklı Sempozyum'a katılmak üzere Fakültemize gelen Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim KILIÇ, Kayseri Vali Yardımcısı Davut HANER, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent BİNGÖL, tüm yerel mahkeme başkanları, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi KONAÇ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan YETİM, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DOĞAN, şehrin önde gelen bürokratları ve öğretim üyelerinden oluşan heyet sempozyum öncesi Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM'i ziyaret ettiler.