2012-2013 YAZ OKULU DERS ÜCRETLERİ ve BANKA HESAP NUMARASI

Yükseköğretim kurumlarında yürütülecek yaz okulu programları uygulama esas ve usulleri ile rektörlük makanımın 06.06.2013 tarihli ve 14065294-050.02/0861 sayılı yazısına istinaden;

1- İkinci öğretim programına kayıtlı olmakla  birlikte  birinci öğretim programına kayıtlı öğrencilerle beraber yaz okuluna devam eden ikinci öğretim öğrencilerinden de birinci öğretim öğrencilerinin ödedikleri tutarda Yaz Okulu ücreti alınacaktır.

Ders Başına: I. Öğretim (1,51)      64 TL
                      II. Öğretim (1,51)     64 TL

2- Yurt Dışı Türkleri ve Akraba Toplulukları Başkanlığı'nın Türkiye Bursları kapsamında Üniversitemiz yükseköğretim programında "Türkiye Burslusu" statüsünde öğrenim gören öğrencilerden yaz okulu ücreti alınmayacaktır.

3- "Türkiye Burslusu" olmayan yabancı uyruklu öğrencilerden katkı payını Türk öğrenciler kadar yatıranlardan yaz okulu öğrenim ücreti Türk öğrenciler kadar alınacaktır.

Ders Başına: I. Öğretim (1,51)      64 TL
                      II. Öğretim (1,51)     64 TL

4- Normal örgün öğretime kayıtlı yabancı uyruklu öğrencilerden yaz okulu öğretim ücreti üç katı, İkinci öğretime kayıtlı yabancı uyruklu öğrencilerden ise altı katı olarak alınacaktır.

Ders Başına: I. Öğretim (1,51x3)      191 TL
                      II. Öğretim (1,51x6)     381 TL

5- Diğer üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerden yaz okulundan yararlanacak olanlar da yaz okulundan yararlandıkları fakülte ve yüksekokula ait yaz okulu ders saati ücretini ödeyeceklerdir.

6- Yaz Okulu Banka Hesabı: Türkiye Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi
               Banka Hesap No: 06000147