ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1- Öğrencilerin sınavlara girişte iki farklı belgeyi yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu belgeler:

-    Öğrenci kimliği (ya da öğrenci belgesi),

-    Özel kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport).

2- Her öğrenci sınav öncesinde ilan edilen salonda sınava girmek zorundadır. Yanlış salonda girenlerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

3- Sınav esnasında öğrencilerin kitap, doküman, not vb. materyalleri ulaşabilecekleri bir yerde bulundurmamaları gerekmektedir. Sınav öncesinde bunlar kürsüye bırakılmalıdır.

4- Sınav esnasında öğrencilerin cep telefonlarını kapalı konumda ve ulaşamayacakları bir yerde bulundurmaları zorunludur. Aksi halde hareket edenlerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

5- Öğrenciler sınav esnasında öğretim elemanlarının her türlü uyarılarına uymak zorundadırlar.

Sınav kurallarına uymayan, kopya çeken ya da kopya çekmeye teşebbüs eden öğrenciler hakkında disiplin yönetmeliği gereği soruşturma açılır.

DEKANLIK