Maliye Bölümü Öğrencisi Merve İNANDUÇAR’ın Başarısı

Fakültemiz Maliye bölümü öğrencilerinden Merve İnanduçar, iki yıl önce okulumuzda etkinlik düzenleyen Bugün Günlerden Yarın platformuna başvurarak kitabının basılmasını istediğini söylemiş ve hedefine ulaşmıştı. Öğrencimizin ‘Yüksek Topuklar Yüksek Umutlar’ isimli romanı Şubat 2015’te yayınlandı.

Doğuş Grubu  “Bugün Günlerden Yarın” platformu ile Stevie Uluslararası İş Ödüllerinde “En iyi Kâr Amacı Gütmeyen / Hayırseverlik, Bağış Etkinliği” alanında altın ve “En iyi Kurumsal İmaj Etkinliği” alanında bronz Stevie Ödülüne layık görüldü. Platform içindeki başarılarından dolayı  ödüle layık görülen öğrencimiz Merve İnanduçar da 3 Ekim 2015 tarihinde Kanada’nın Toronto şehrinde düzenlenen törende ödülünü aldı.