MAZERET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 16. Maddesinin (ç) fıkrası ile Fakültemiz Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi’nin 16. Maddesinin (e) fıkrası gereğince, haklı ve geçerli sebeplerle ara sınavına giremeyen öğrencilere Fakülte Yönetim Kurulu’nca mazeret sınav hakkı verilir. Ara sınavların dışındaki sınavlar için mazeret sınav hakkı tanınmaz.

Mazeret sınavından yararlanmak isteyen öğrencilerin DERS DÖNEMİ BİTMEDEN VE MAZERETİN SONA ERMESİNDEN İTİBAREN EN GEÇ 7 (YEDİ) GÜN İÇİNDE Dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen süreler içerisinde başvurmayan öğrencilerin dilekçeleri değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.

Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için belirtilen süreler içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur. 10.11.2014