GÜVENLİK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDEN FAKÜLTEMİZ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNE GELEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

04.04.2015 tarihli ve 29316 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6698 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 43. maddesi uyarınca, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Fakültesindeki öğrencilerden, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne yerleştirilen ve kayıt işlemleri yapılmış bulunan farklı sınıflara ait öğrencilerin bahar dönemi sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde bir final ve bir bütünleme şeklinde yapılacaktır.

Sınav programları aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

Öğrenciler, derslerle ilgili sorumlu olacakları ders materyallerini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nün ders bilgi paketinde (http://dbp.erciyes.edu.tr/Program/Learn.aspx?Learn=eW/xMQFtH3c=) nden temin edebilirler. (Müfredat Dersleri ve AKTS Kredileri başlığı altında)

İlanen duyurulur. 10.07.2015

Dekanlığı