STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

İSTENİLEN BELGELER

• Zorunlu İşyeri Eğitimi Staj Formu (indir)

(Form eksiksiz şekilde doldurulacak, resim yapıştırılacak, iş yerine onaylattırılacak,  Program Staj Koordinatörü Onayı kısmı Staj Ders Danışmanı tarafından imzalanacaktır. Fakülte Koordinatörü kısmı Dekanlığımız tarafından imzalattırılacaktır. Form İdari İşler Bürosundan (Ebru Alegöz) veya Fakültemiz web sayfasından temin edilebilir.)

• 1 adet Kimlik Fotokopisi

• İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi Fotokopisi

Yukarıda belirtilen evrakların staj başlamadan en az on gün önce Dekanlık İdari İşler Bürosuna (Ebru Alegöz) teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Evraklar zamanında teslim edilmediği takdirde sigorta girişleri yapılamayacağından sorumluluk öğrenciye aittir. Staj formundaki telefon numarası kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon numarasının mutlaka yazılması gerekmektedir.

İİBF Dekanlığı